Megoldások

Megoldások - Ajánlatkérés

Árufuvarozás

blank
Országos szinten vállalunk fuvarmegbízást 3.5 tonna össztömegű ponyvás teherautóval.

Méret
13,6 x 2,45 x 2,75/3,0 m

Térfogat
90/100 m3

Tömeg
5,3 tonna

Europallets
30 – 32

Nehéz áruk

blank

Zongora, pianínó, páncelszekrény szakszerű, sérülésmentes szallítása tapasztalt rakodóval.

Méret
13,6 x 2,45 x 2,75/3,0 m

Térfogat
90/100 m3

Tömeg
3,5 tonna

Europallets
30 – 32

pakolás

  Válassza ki az ajánlat típusát!

  Megrendelő adatai

  Írja be a helységet honnan – hova költözik!

  Válaszza ki az emeletet!

  Jelölje be a szobák és az igényelt rakodók számát

  1 szoba2 szoba3 szoba4 szoba4 szoba plusz

  Nem kell rakodó1 fő2 fő3 fő4 fő

  Ebben a mezőben válaszhat, hogy csak egy ingyenes árajánlatot kér, vagy a konkrét megrendelését is elküldheti. Természetesen ebben az esetben is egy telefonos megbeszélés teszi a szerződés végére a pontot.
  Ezekben a mezőkben a megrendelő elérhetőségeit kell feltüntetni. Figyeljen a pontos adatok megadására, a későbbi félreértések elkerülése végett.

  Az első mezőbe annak a városnak a nevét kell beírni, ahonnan költözne, a másodikba pedig értelemszerűen annak a városnak ahova költözne. Ha mindkettő ugyan az akkor minkét helyre ugyanaz a helységnév kerül.

  Itt kiválaszhatja, hogy pl. kertesházból kertesbe, vagy emeletről melyik emeletre lesz a költözés. Ha valamilyen változat nem szerepel a listán akkor alul a megjegyzésben jelezheti nekünk.

  Csak jelölje be, hogy hány szobát szeretne költöztetni. Tapasztalataink alapján már mi körülbelül tudjuk, hogy mire kell számítani.

  Jelölje be, hogy szám szerint mennyi rakodó szakemberre van szüksége a költözéshez. Telefonos megkereséskor úgyis egyeztetünk.

  A megjegyzés rovatba minden olyan információt beírhat, ami az előzőekben nem szerepelt és segít a megfelelő minőség, szolgáltatás biztosításában. Pl. antik szekrénysor 4db-os, Pianino, stb…

  Ajánlat kérése